CENTRALE VERWARMING INSTALLATIE EN HERSTELLEN IN ANTWERPEN

Moet u uw CV installeren of herstellen?

Wanneer u te maken krijgt met een defecte CV-ketel, spreekt het voor zich dat u deze zo snel mogelijk wilt laten herstellen of vervangen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ook op zondagen en feestdagen!

Bel ons nu voor een gratis advies en offerte!

Installatie, onderhoud en herstelling van centrale verwarming

Centrale verwarming is essentieel voor een optimaal wooncomfort. Een CV ketel heeft één verwarmingssysteem dat de warmte voor uw gehele woning produceert. Deze warmte wordt vervolgens verspreid over de hele woning.

Voor het installeren, onderhouden en repareren van centrale verwarming kunt u steeds terecht bij Sanac Company. Wij verzorgen het aanleggen, herstellen en onderhouden van alle soorten verwarmingssystemen, waaronder:

  • CV-ketels (condensatieketels, lagetemperatuurketels, etc.)
  • Vloerverwarming
  • Warmtepompen
  • Zonneboilers
  • Traditionele verwarmingssystemen.
  • Radiatoren
  • Thermostaat

 

Bereik ons op: +32 499 12 59 70

centrale verwarming diensten

ONZE EXPERTISES

 

Snel op locatie

 

Maandag tot en met zondag

 

Geen oplossing geen betaling

CV onderhoud en herstelling

Centrale verwarming op maat

Een goed werkende centrale verwarming is een essentieel onderdeel van uw woongenot. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van verwarmingsketels, radiatoren en elektrische verwarming. Voorafgaand aan de plaatsing van de centrale verwarming, bekijken we samen met u welk verwarmingssysteem het beste bij u en uw woning past. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw verwarmingsketel het juiste verwarmingsvermogen heeft, zodat uw woning optimaal wordt verwarmd.

Uitgebreid advies op basis van jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij u vooraf adviseren zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt. Het is ons doel om u te voorzien van een centrale verwarming die nog jaren mee gaat. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Onderhoud

Daarnaast staan wij ook in voor het onderhoud van uw centrale verwarming en adviseren wij u over het onderhoud van uw verwarmingssysteem. Om zo lang mogelijk profijt te hebben van uw CV installatie raden wij aan om deze elk jaar preventief te onderhouden. Dit komt ten goede van de levensduur, de veiligheid en levert u op termijn een fikse besparing op!

Het is overigens wettelijk verplicht om uw verwarmingstoestel elke twee jaar te laten controleren door een erkende installateur. Ook hiervoor kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!

Kortom, zoekt u een expert op het gebied van centrale verwarming, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij Sanac Company terecht voor installatie, (wettelijk) onderhoud en herstellingen van uw centrale verwarming.

 

Bereik ons op: +32 499 12 59 70

Contacteer Ons

Neem contact met ons op voor alle sanitaire voorzieningen, badkamerrenovaties en centrale verwarmingsinstallaties. Met meer dan 10 jaar ervaring, lossen we al uw sanitaire problemen snel op.

Bel ons om u advies te geven.

Geen oplossing, geen betaling.

Wesley Warrens
Raymond Delbekestraat 139
2980 Zoersel

GSM: +32 499 12 59 70

BTW: BE 0637838643

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.