BADKAMER RENOVATIES IN ANTWERPEN

Een nieuwe badkamer installeren of uw oude badkamer weer als nieuw maken?

Is uw badkamer aan een renovatie toe? Of bent u aan het bouwen en zoekt u een expert voor de installatie van uw nieuwe badkamer? Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij leveren en installeren sanitair van hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle badkamer meubelen tegen zeer scherpe prijzen. Wij garanderen altijd een snelle en efficiënte plaatsing of herstelling.

Bel ons nu voor een gratis advies en offerte.

En nieuwe badkamer of problemen met jouw sanitair?

Een lekkende kraan die u al weken mateloos irriteert, de lavabo die continu verstopt raakt of een renovatie waar u al jaren van droomt. Voor al uw wensen en problemen rond uw badkamer kunt u bij ons terecht. Onze loodgieters werken snel, efficiënt en vakkundig om u weer te kunnen laten genieten van uw badkamer.

Een badkamer is meer dan enkel een functionele ruimte, een badkamer is een leefruimte die tevens een oase van rust kan bieden. Onze renovaties variëren van standaard badkamers tot luxueuze badkamers. Elke badkamer is maatwerk, waarbij uw wensen en eisen uiteraard centraal staan. Uw droombadkamer wordt realiteit!

Badkamer renovatie inrichting 6m

ONZE EXPERTISES

 

Snel op locatie

 

Maandag tot en met zondag

 

Geen oplossing geen betaling

Renovatie en installatie

Of het nu gaat om het verbouwen van uw gehele badkamer of slechts om de vervanging van uw douchescherm, wij zorgen voor het gehele traject van voorbereiding tot en met uitvoering. Wij streven naar een perfecte afwerking. Na onze installatie kunt u rekenen op een geweldig comfort in uw badkamer. Een stevige, warme douchestraal, een goedwerkende radiator en degelijk sanitair is voor Sanac Company de hoogste prioriteit.

Wij realiseren voor u een complete renovatie of installatie waarbij wij de zorg dragen voor onder andere:

Aansluiting en installatie van de warmwatervoorzieningen, toestellen en kranen.
Installatie van sanitaire voorzieningen zoals een toilet, douche, lavabo of bad.
Installatie van gas- en waterleidingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties van begin tot einde. Dus bent u op zoek naar een professionele loodgieter en installateur voor de installatie van uw toilet, lavabo, kranen, douche, bad of badmeubelen? Neem dan zeker contact met ons op.

 

Bereik ons op: +32 499 12 59 70

Problemen met uw sanitair?

Ook voor kleinere mankementen of verstoppingen, zoals een lekkende kraan of leidingen, een verstopt toilet of een verstopte afvoer kunt u ons altijd contacteren.Bij dringende herstelwerken komen wij zo snel mogelijk ter plaatse en zorgen wij voor een duurzame oplossing.

Aarzel niet en bel een gespecialiseerde loodgieter in Antwerpen!

 

Bereik ons op: +32 499 12 59 70

Contacteer Ons

Neem contact met ons op voor alle sanitaire voorzieningen, badkamerrenovaties en centrale verwarmingsinstallaties. Met meer dan 10 jaar ervaring, lossen we al uw sanitaire problemen snel op.

Bel ons om u advies te geven.

Geen oplossing, geen betaling.

Wesley Warrens
Raymond Delbekestraat 139
2980 Zoersel

GSM: +32 499 12 59 70

BTW: BE 0637838643

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.